Kolegice i kolege, SDP-ovke i SDP-ovci

davor_bernardic_02SDP je stranka koja je obilježila moj život.

Stranci sam se pridružio 1998. godine s 18 godina, kada sam u SDP-u vidio snagu koja može mijenjati Hrvatsku na bolje. Život me nije mazio. Oboje roditelja sam prerano izgubio u životu, ali naučili su me da se izdignem iznad tog gubitka. Borac sam, ne odustajem.

Inženjer sam fizike, završio sam studij financija, i dovršavam doktorat iz područja ekonomije. Vjerujem da je obrazovanje danas važna garancija osobne slobode.

Zastupnik sam u Hrvatskom saboru, a u SDP-u sam prošao sve stepenice, od rada u ogranku, preko vođenja Foruma Mladih SDP-a do predsjednika najveće gradske organizacije.

Sudjelovao sam na svim izborima SDP-a u posljednjih 18 godina. Politiku smatram svojim pozivom. Uvijek zastupam svoj stav jasno, dosljedno i principijelno bez obzira što to često nije oportuno.

Siguran sam da zajedno s vama znam i mogu napraviti sve što treba kako bi u Hrvatskoj ostvarili novo desetljeće socijaldemokracije, mira, razvoja i stabilnosti. Nisam novo lice, ali jesam nova snaga s iskustvom i čovjek kojeg poznajete.

Predstavljam vam svoju platformu budućeg programa SDP-a koji ću kreirati zajedno s vama. Dobro poznajem ljude i stranku i ono što znam je da su stvarna snaga SDP-a ljudi.

Slušam Vas, šaljite mi svoje prijedloge i ideje!

Vaš, Bero