Potpisima podrške članovi iznose stav bez straha

Izborni stožer Davora Bernardića zamolio je vodstva županijskih i lokalnih organizacija da u svojim sredinama skupljaju potpise podrške za kandidaturu Davora Bernardića za predsjednika SDP-a Hrvatske. Isto tako, svi članovi SDP-a Zagreb imali su priliku i mogućnost dati potpis podrške kandidaturi svakom kandidatu u prostorijama SDP-a Zagreb u Praškoj 2. Na taj smo način u pretkampanji željeli osigurati mogućnost svim članovima da svoje mišljenje iznose bez straha.

Sve pristigle liste s potpisima podrške Davoru Bernardiću poslane su od strane tih istih organizacija u središnjicu na Iblerov trg ili u stožer Davora Bernardića te su predane jučer Središnjoj izbornoj komisiji.

Kao što je Davor Bernardić naglasio prilikom predaje potpisa, u ovoj kampanji želimo kvalitetnu raspravu o budućnosti SDP-a i nećemo dopustiti nikakve pokušaje izazivanja sukoba i podjela. Nadamo se i vjerujemo da takav naš stav dijele i svi ostali SDPovci na funkcijama budući da znamo kako je to i najveća želja članova SDP-a.

 

Izborni stožer Davora Bernardića